• (044) 422-13-01
  • ipdo_ipdo@ukr.net
  • 03190, Україна, м. Київ, вул. Естонська, 8А
ipdo
  • ПРО ІНСТИТУТ
    • ОФІЦІЙНА ІНФОРМАЦІЯ
      • Ліцензія
      • Положення про ІПДО
      • Фінанси
      • Штатний розпис
      • Вакансії
      • Платні послуги
    • ЗАКУПІВЛІ
      • План на 2019 рік
      • Відомості про закупівлі
      • Тендерний комітет
    • ІСТОРІЯ
  • СТРУКТУРА
    • КЕРІВНИЦТВО
    • ВЧЕНА РАДА
    • МЕТОДИЧНА КОМІСІЯ
    • ПРОФКОМ
    • КАФЕДРИ
      • Кафедра економіки, обліку та фінансів
      • Кафедра інформатики та обчислювальної техніки
      • Кафедра виробництва цукру та сахаридів
      • Кафедра хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв
      • Кафедра переробки сільськогосподарської продукції
      • Кафедра переробки м`яса та молока
      • Кафедра охорони праці
    • НАВЧАЛЬНА ЛАБОРАТОРІЯ СИРОВИНИ ТА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
    • ВІДДІЛИ І СЛУЖБИ
      • Навчально-методичний відділ
      • Планово-договірний відділ
      • Редакційно-видавничої діяльності та інформаційного забезпечення відділ
      • Експлуатаційно-технічний відділ
      • Гуртожиток
      • Бухгалтерія
      • Канцелярія
      • Відділ кадрів
      • Бібліотека
  • НАВЧАННЯ
    • Підвищення кваліфікації
    • Нормативна база освітньої діяльності
    • Замовлення навчання
    • Розпорядок навчання
    • Графіки підвищення кваліфікації
    • Освітні та освітньо-професійні програми підвищення кваліфікації
    • Курси
  • НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
  • КОНТАКТИ
  • НОВИНИ

ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ

Національного університету харчових технологій
18лист.
Запрошуємо фахівців-кондитерів на навчання!
Підвищення кваліфікації фахівців кондитерських підприємств за тематикою: "Сучасні аспекти...
28жовт.
Проведено спільні навчання фахівців з фірмою PROFI CLUB
З 28 жовтня по 1 листопада в інституті спільно з фірмою PROFI CLUB...
20жовт.
Курси з Zotero
Запрошуэмо на навчальний курс "Використання бібліографічного контент-менеджера ZOTERO в науковій...
25вер.
Нам 50 років
Інституту післядипломної освіти НУХТ виповнилося 50 років!...
Найближчі події
Використання бібліографічного контент-менеджера ZOTERO в науковій роботі
МОН
  НУХТ 1
НУХТ 2
НУХТ 3
© 2019 Інстітут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій

Ліцензія Міністерства освіти і науки України АЕ №636488 від 19.06.2015р.

  • ПРО ІНСТИТУТ
    • ОФІЦІЙНА ІНФОРМАЦІЯ
      • Ліцензія
      • Положення про ІПДО
      • Фінанси
      • Штатний розпис
      • Вакансії
      • Платні послуги
    • ЗАКУПІВЛІ
      • План на 2019 рік
      • Відомості про закупівлі
      • Тендерний комітет
    • ІСТОРІЯ
  • СТРУКТУРА
    • КЕРІВНИЦТВО
    • ВЧЕНА РАДА
    • МЕТОДИЧНА КОМІСІЯ
    • КАФЕДРИ
      • Кафедра економіки, обліку та фінансів
      • Кафедра інформатики та обчислювальної техніки
      • Кафедра виробництва цукру та сахаридів
      • Кафедра хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв
      • Кафедра переробки сільськогосподарської продукції
      • Кафедра переробки м`яса та молока
      • Кафедра охорони праці
    • НАВЧАЛЬНА ЛАБОРАТОРІЯ СИРОВИНИ ТА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
    • ВІДДІЛИ І СЛУЖБИ
      • Навчально-методичний відділ
      • Планово-договірний відділ
      • Редакційно-видавничої діяльності та інформаційного забезпечення відділ
      • Експлуатаційно-технічний відділ
      • Гуртожиток
      • Бухгалтерія
      • Канцелярія
      • Відділ кадрів
      • Бібліотека
    • ПРОФКОМ
  • НАВЧАННЯ
    • Підвищення кваліфікації
    • Нормативна база освітньої діяльності
    • Замовлення навчання
    • Розпорядок навчання
    • Графіки підвищення кваліфікації
    • Освітні та освітньо-професійні програми підвищення кваліфікації
    • Курси
  • НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
  • КОНТАКТИ
  • НОВИНИ