(044) 422-13-01
ipdo_ipdo@ukr.net
03190, Україна, м. Київ, вул. Естонська, 8А
ПРО ІНСТИТУТ
ОФІЦІЙНА ІНФОРМАЦІЯ
Ліцензія
Положення про ІПДО
Фінанси
Штатний розпис
Вакансії
Платні послуги
ЗАКУПІВЛІ
План на 2019 рік
Відомості про закупівлі
Тендерний комітет
ІСТОРІЯ
СТРУКТУРА
КЕРІВНИЦТВО
ВЧЕНА РАДА
МЕТОДИЧНА КОМІСІЯ
ПРОФКОМ
КАФЕДРИ
Кафедра економіки, обліку та фінансів
Кафедра інформатики та обчислювальної техніки
Кафедра виробництва цукру та сахаридів
Кафедра хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв
Кафедра переробки сільськогосподарської продукції
Кафедра переробки м`яса та молока
Кафедра охорони праці
НАВЧАЛЬНА ЛАБОРАТОРІЯ СИРОВИНИ ТА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ВІДДІЛИ І СЛУЖБИ
Навчально-методичний відділ
Планово-договірний відділ
Редакційно-видавничої діяльності та інформаційного забезпечення відділ
Експлуатаційно-технічний відділ
Гуртожиток
Бухгалтерія
Канцелярія
Відділ кадрів
Бібліотека
НАВЧАННЯ
Підвищення кваліфікації
Нормативна база освітньої діяльності
Замовлення навчання
Розпорядок навчання
Графіки підвищення кваліфікації
Освітні та освітньо-професійні програми підвищення кваліфікації
Курси
НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
КОНТАКТИ
НОВИНИ
ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ
Національного університету харчових технологій
18
лист.
Запрошуємо фахівців-кондитерів на навчання!
Підвищення кваліфікації фахівців кондитерських підприємств за тематикою: "Сучасні аспекти...
28
жовт.
Проведено спільні навчання фахівців з фірмою PROFI CLUB
З 28 жовтня по 1 листопада в інституті спільно з фірмою PROFI CLUB...
20
жовт.
Курси з Zotero
Запрошуэмо на навчальний курс "Використання бібліографічного контент-менеджера ZOTERO в науковій...
25
вер.
Нам 50 років
Інституту післядипломної освіти НУХТ виповнилося 50 років!...
Найближчі події
Використання бібліографічного контент-менеджера ZOTERO в науковій роботі
ПРО ІНСТИТУТ
ОФІЦІЙНА ІНФОРМАЦІЯ
Ліцензія
Положення про ІПДО
Фінанси
Штатний розпис
Вакансії
Платні послуги
ЗАКУПІВЛІ
План на 2019 рік
Відомості про закупівлі
Тендерний комітет
ІСТОРІЯ
СТРУКТУРА
КЕРІВНИЦТВО
ВЧЕНА РАДА
МЕТОДИЧНА КОМІСІЯ
КАФЕДРИ
Кафедра економіки, обліку та фінансів
Кафедра інформатики та обчислювальної техніки
Кафедра виробництва цукру та сахаридів
Кафедра хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв
Кафедра переробки сільськогосподарської продукції
Кафедра переробки м`яса та молока
Кафедра охорони праці
НАВЧАЛЬНА ЛАБОРАТОРІЯ СИРОВИНИ ТА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ВІДДІЛИ І СЛУЖБИ
Навчально-методичний відділ
Планово-договірний відділ
Редакційно-видавничої діяльності та інформаційного забезпечення відділ
Експлуатаційно-технічний відділ
Гуртожиток
Бухгалтерія
Канцелярія
Відділ кадрів
Бібліотека
ПРОФКОМ
НАВЧАННЯ
Підвищення кваліфікації
Нормативна база освітньої діяльності
Замовлення навчання
Розпорядок навчання
Графіки підвищення кваліфікації
Освітні та освітньо-професійні програми підвищення кваліфікації
Курси
НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
КОНТАКТИ
НОВИНИ