ПОСТІЙНО ДІЮЧІ СЕМІНАРИ

Процедури безпечності харчових продуктів. Інтегрована процедура захисту об'єктів операторів ринків харчових продуктів від шкідників у контексті НАССР

Процедури безпечності харчових продуктів. Інтегрована процедура захисту об'єктів операторів ринків харчових продуктів від шкідників у контексті НАССР

Кафедра переробки сільськогосподарської продукції Інституту післядипломної освіти НУХТ проводить підвищення кваліфікації на семінарах у дистанційному режимі.
 
Контроль безпечності і якості зерна, хвороби зернових, умови якісного зберіганні на елеваторі при проведенні експортних операцій

Контроль безпечності і якості зерна, хвороби зернових, умови якісного зберіганні на елеваторі при проведенні експортних операцій

Відкрито реєстрацію на навчальний online-курс на тему: «Контроль безпечності і якості зерна, хвороби зернових, умови якісного зберіганні на елеваторі при проведенні експортних операцій».

Скринінгові методи визначення мікотоксинів. Принцип імуноферментного аналізу. Валідація скринінгових методів.

Скринінгові методи визначення мікотоксинів. Принцип імуноферментного аналізу. Валідація скринінгових методів.

Відкрито реєстрацію на навчальний online-курс на тему: «Скринінгові методи визначення мікотоксинів. Принцип імуноферментного аналізу. Валідація скринінгових методів».

Використання високоефективної рідинної хроматографії  при визначенні показників якості та безпеки харчових продуктів і кормів

Використання високоефективної рідинної хроматографії при визначенні показників якості та безпеки харчових продуктів і кормів

Відкрито реєстрацію на навчальний online-курс на тему: «Використання високоефективної рідинної хроматографії при визначенні показників якості та безпеки харчових продуктів і кормів».

Валідація аналітичних методів досліджень

Валідація аналітичних методів досліджень

Відкрито реєстрацію на навчальний online-курс на тему: «Валідація аналітичних методів досліджень».

Web-дизайн на основі ZERO-кодінгу, або No-code платформ

Web-дизайн на основі ZERO-кодінгу, або No-code платформ

Кафедра інформатики ІПДО НУХТ запрошує пройти курси підвищення кваліфікації (у дистанційному режимі) з основ Web-дизайну.

Текстовий редактор MS Word для початківців та професіоналів

Текстовий редактор MS Word для початківців та професіоналів

Кафедра інформатики ІПДО НУХТ запрошує пройти курси підвищення кваліфікації (у дистанційному режимі) з метою оволодіння базовими та професійними навиками використання текстового редактору MS Word.

Використання бібліографічного контент-менеджера ZOTERO в науковій роботі

Використання бібліографічного контент-менеджера ZOTERO в науковій роботі

Кафедра інформатики ІПДО НУХТ запрошує пройти підвищення кваліфікації (у дистанційному режимі) з основ використання бібліографічного контент-менеджера ZOTERO у науковій роботі.

Використання хмарних технологій у науковій роботі

Використання хмарних технологій у науковій роботі

Кафедра інформатики ІПДО НУХТ запрошує пройти підвищення кваліфікації (у дистанційному режимі) з основ використання сучасних хмарних технологій у науковому і навчальному процесі.

Підвищення кваліфікації фахівців технологічних служб і лабораторій підприємств хлібопекарської промисловості

Підвищення кваліфікації фахівців технологічних служб і лабораторій підприємств хлібопекарської промисловості

Програмою передбачено:
  • теоретичний та практичний курс з сучасних технологій та контролю якості й безпечності сировини, напівфабрикатів і хлібобулочних виробів;
  • майстер-клас, презентації фірм та компаній виробників сучасного лабораторного обладнання, засобів контролю показників технологічних параметрів, нових інгредієнтів, напівфабрикатів;
  • надання консультативних послуг. 
Сенсорна оцінка якості хлібопекарських виробів, підготовка експертів-дегустаторів

Сенсорна оцінка якості хлібопекарських виробів, підготовка експертів-дегустаторів

Програмою передбачено:
  • теоретичний та практичний курс відповідно до міжнародних стандартів ISO 8586-1, 2:1994 «Sensory Analysis – General guidance for selection training and monitoring of assessore», ДСТУ ISO 6658:2005 «Дослідження сенсорне. Методологія. Загальні настанови», та освітньо-професійної програми навчання й підвищення кваліфікації членів дегустаційних комісій (випробувачів; кваліфікованих випробувачів, експертів-випробувачів, спеціалізованих експертів-випробувачів) з визначення та оцінці якості хлібопекарських виробів.
  • надання консультативно-освітніх послуг.
Запрошуємо фахівців-кондитерів на навчання!

Запрошуємо фахівців-кондитерів на навчання!

Кафедра хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв запрошує на підвищення кваліфікації фахівців кондитерських підприємств за тематикою: "Сучасні аспекти кондитерського виробництва".

Програмою передбачено:

  • теоретичний та практичний курс;
  • презентації компаній-виробників нових інгредієнтів;
  • надання консультативно-освітніх послуг.