Програмою передбачено:
- теоретичний та практичний курс з сучасних технологій та контролю якості й безпечності сировини, напівфабрикатів і хлібобулочних виробів;
- майстер-клас, презентації фірм та компаній виробників сучасного лабораторного обладнання, засобів контролю показників технологічних параметрів, нових інгредієнтів, напівфабрикатів;
- надання консультативних послуг.
Програмою передбачено:
- теоретичний та практичний курс відповідно до міжнародних стандартів ISO 8586-1, 2:1994 «Sensory Analysis – General guidance for selection training and monitoring of assessore», ДСТУ ISO 6658:2005 «Дослідження сенсорне. Методологія. Загальні настанови», та освітньо-професійної програми навчання й підвищення кваліфікації членів дегустаційних комісій (випробувачів; кваліфікованих випробувачів, експертів-випробувачів, спеціалізованих експертів-випробувачів) з визначення та оцінці якості хлібопекарських виробів.
- надання консультативно-освітніх послуг.
Кафедра хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв запрошує на підвищення кваліфікації фахівців кондитерських підприємств за тематикою: "Сучасні аспекти кондитерського виробництва".
Програмою передбачено:
- теоретичний та практичний курс;
- презентації компаній-виробників нових інгредієнтів;
- надання консультативно-освітніх послуг.