![Процедури безпечності харчових продуктів. Інтегрована процедура захисту об'єктів операторів ринків харчових продуктів від шкідників у контексті НАССР](https://ipdo.kiev.ua/images/2023/03/20/image1883640294656.jpg)
Інститут післядипломної освіти НУХТ разом з Держспоживслужбою м. Києва, фітосанітарною асоціацією України (ФАУ), ПП «КРЕС» та ТОВ «Науково-практичний центр дезінфектології та профілактичної медицини» проводять семінар (у дистанційному режимі) на тему: «Процедури безпечності харчових продуктів. Інтегрована процедура захисту об'єктів операторів ринків харчових продуктів від шкідників у контексті НАССР».
![Підвищення кваліфікації фахівців технологічних служб і лабораторій підприємств хлібопекарської промисловості](https://ipdo.kiev.ua/images/2020/09/24/pktlxl_s.jpg)
Програмою передбачено:
- теоретичний та практичний курс з сучасних технологій та контролю якості й безпечності сировини, напівфабрикатів і хлібобулочних виробів;
- майстер-клас, презентації фірм та компаній виробників сучасного лабораторного обладнання, засобів контролю показників технологічних параметрів, нових інгредієнтів, напівфабрикатів;
- надання консультативних послуг.
![Сенсорна оцінка якості хлібопекарських виробів, підготовка експертів-дегустаторів](https://ipdo.kiev.ua/images/2020/09/24/sensor_s.jpg)
Програмою передбачено:
- теоретичний та практичний курс відповідно до міжнародних стандартів ISO 8586-1, 2:1994 «Sensory Analysis – General guidance for selection training and monitoring of assessore», ДСТУ ISO 6658:2005 «Дослідження сенсорне. Методологія. Загальні настанови», та освітньо-професійної програми навчання й підвищення кваліфікації членів дегустаційних комісій (випробувачів; кваліфікованих випробувачів, експертів-випробувачів, спеціалізованих експертів-випробувачів) з визначення та оцінці якості хлібопекарських виробів.
- надання консультативно-освітніх послуг.
![Запрошуємо фахівців-кондитерів на навчання!](https://ipdo.kiev.ua/images/2020/09/24/estrella-s-bakery-food-ann-s-bakery-baking-cake2.png)
Кафедра хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв запрошує на підвищення кваліфікації фахівців кондитерських підприємств за тематикою: "Сучасні аспекти кондитерського виробництва".
Програмою передбачено:
- теоретичний та практичний курс;
- презентації компаній-виробників нових інгредієнтів;
- надання консультативно-освітніх послуг.