Підвищення кваліфікації фахівців технологічних служб і лабораторій підприємств хлібопекарської промисловості

Підвищення кваліфікації фахівців технологічних служб і лабораторій підприємств хлібопекарської промисловості

Інститут післядипломної освіти НУХТ планує підвищення кваліфікації фахівців технологічних служб і лабораторій підприємств хлібопекарської промисловості. Проведення занять з 26 жовтня по 7 листопада 2020 р.
 
Програмою передбачено:
  • теоретичний та практичний курс з сучасних технологій та контролю якості й безпечності сировини, напівфабрикатів і хлібобулочних виробів;
  • майстер-клас, презентації фірм та компаній виробників сучасного лабораторного обладнання, засобів контролю показників технологічних параметрів, нових інгредієнтів, напівфабрикатів;
  • надання консультативних послуг. 
Слухачам, які успішно закінчують курс навчання, захищають випускну роботу видається Свідоцтво про підвищення кваліфікації.
 
Заняття проводяться за адресою: 03190 м. Київ, вул. Естонська, 8а. Їхати від станції метро “Нивки”, тролейбусами №№ 5, 26 до зупинки “Вул. Естонська” (1 зупинка).
 
У разі необхідності слухачі забезпечуються гуртожитком. Для поселення в гуртожитку ІПДО НУХТ необхідно не пізніше, ніж за два тижні до початку занять повідомити письмово прізвище слухача, дату заїзду згідно з графіком.
 
Вартість проживання у 4-місному номері становить від 100 грн. за добу і входить до витрат на відрядження. Підприємство, що не входить до об’єднань ПХП «УКРХЛІБПРОМ» та ВАП, сплачує за освітні послуги за одну особу 3000 грн. (ПДВ не сплачується).
 
Для своєчасного оформлення Договору про надання освітніх послуг необхідно по E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. на ім’я директора ІПДО НУХТ Баранова Володимира Івановича надіслати листа, в якому вказати:
  • повну юридичну назву підприємства;
  • прізвище, ім’я та по батькові керівника чи відповідальної особи підприємства;
  • банківські реквізити, в тому числі індивідуальний податковий № та № свідоцтва про реєстрацію платника ПДВ, електронну адресу головного бухгалтера;
  • кількість осіб, що направляються на навчання, їх ПІБ;
  • необхідність у проживанні у гуртожитку.
Телефони для довідок: (тел./факс) (044) 427-33-38 (планово-договірний відділ), (044) 422-29-79 (бухгалтерія), тел. кафедри: (050) 442-66-27, (098) 226-40-10 Волощук Галина Іванівна (куратор), доцент, в.о. завідувача кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв.
 
У програмі підвищення кваліфікації завідувачів лабораторій, інженерів-технологів підприємств хлібопекарської промисловості будуть розглянуті такі теоретичні питання (86 аудит. год.):
  • Основна сировина хлібопекарського виробництва, її властивості та вплив на якість продукції.
  • Сучасні способи приготування пшеничного тіста та шляхи їх удосконалення.
  • Сучасні технології приготування тіста з житнього та житньо-пшеничного борошна.
  • Шляхи забезпечення якості продукції при переробці борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями. Хвороби і дефекти хліба та методи їх попередження.
  • Аспекти черствіння та шляхи збереження свіжості хліба.
  • Основні напрями раціонального використання сировини.
  • Апаратурне оформлення процесів зберігання, дозування та змішування сировини.
  • Функціональні та конструктивні особливості обладнання для приготування, ділення та формування тіста.
  • Аналіз теплофізичних режимів та конструктивних особливостей обладнання для вистоювання та печей.
  • Інциденти, викликані харчовою продукцією. Основні фактори, що впливають на безпечність продукції. Виробнича санітарія.
  • Передові методи організації технохімічного контролю хлібопекарського виробництва.
Будуть проведені консультативні заняття із загальних питань з курсів:
  • Правове забезпечення діяльності підприємств – 4 аудит. години;
  • Економіка та управління господарською діяльністю підприємства – 4 аудит. години;
  • Сучасні засоби інформатики для вирішення виробничих завдань – 3 аудит. години;
  • Охорона праці – 3 аудит. години.
Під час навчання планується відвідати міжнародні спеціалізовані виставки:
  • LABСomplEX-2020 (27–29 жовтня 2020) ― обладнання для лабораторій;
  • WorldFood Ukraine (03–05 листопада 2020) ― харчових продуктів та напоїв.
Комплектування груп відбувається за Вашими замовленнями, тому необхідно не пізніше ніж за 4 дні до початку занять (22 жовтня, чт.) повідомити письмово (факсом, електронною поштою) посаду і прізвище слухача.
 
Слухачу бажано мати з собою спец. форму для роботи в лабораторії.

Надрукувати   E-mail

Вас також може зацікавити: