Відкрито реєстрацію на навчальний online-курс на тему:
«Використання високоефективної рідинної хроматографії при визначенні показників якості та безпеки харчових продуктів і кормів».
Програмою передбачено: теоретичний та практичний курс, поглиблення професійних компетентностей щодо оптимізації робочих параметрів методів та забезпечення достовірності результатів досліджень
Програма семінару:
Основи рідинної хроматографії. Підбір необхідної конфігурації інструмента.
Оптимізація хроматографії за допомогою вибору колонки і мобільної фази.
Отримання максимальної роздільної здатності методу. Оптимізація методів.
Причини виникнення невідповідних результатів хроматографування. Усунення несправностей роботи хроматографів.
Підготовка і очистка проб. Методи твердофазної очистки проб.
Забезпечення належної роботи рідинного хроматографа.
Ефективність хроматографії.
Контроль якості хроматографування.
Підготовка і контроль системи високоефективної рідинної хроматографії
Валідація методів ВЕРХ при визначенні мікотоксинів у продуктах харчування.
Заняття проводяться у дистанційному режимі за допомогою програми Microsoft Teams.
Куратор - старший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції, канд. с-г наук Камінська Олена Василівна.
Зареєструватись на курс можна через електронну форму!
Слухачам, які успішно закінчують курс навчання, виконують самостійні завдання, видається Сертифікат державного зразка
Вартість за освітні послуги - 2000 грн. за фахівця.
Додаткова інформація за телефонами:
(044)400-52-67, +38(068)205-00-71 Куянов Володимир Вікторович,
+38(067)785-65-09 Камінська Олена Василівна
e-mail: