КУРСИ

Інтегрована процедура захисту об'єктів операторів ринків харчових продуктів від шкідників у контексті НАССР

Інтегрована процедура захисту об'єктів операторів ринків харчових продуктів від шкідників у контексті НАССР

Інститут післядипломної освіти НУХТ разом з Держспоживслужбою м. Києва, фітосанітарною асоціацією України (ФАУ) та НПЦ ТОВ «Науково-практичний центр дезінфектології та профілактичної медицини» проводять 36 годинний семінар у дистанційному режимі на тему: «Інтегрована процедура захисту об'єктів операторів ринків харчових продуктів від шкідників у контексті НАССР».
 
Орієнтовна дата проведення семінару – лютий 2022 рокуДата проведення семінару буде персонально повідомлена.
 
До участі у семінарі в якості лекторів запрошені відомі науковці та практики дезінфекційного профілю, які допоможуть Вам розібратися у таких проблемах:
  • Законодавче регулювання безпечності обігу харчових продуктів.
  • Ідентифікація, оцінка та контроль ризиків, пов'язаних зі шкідниками. Система моніторингу шкідників в критичних контрольних точках. Коригувальні дії.
  • Профілактичні заходи щодо шкідників на виробничих потужностях. Дотримання загальних гігієнічних вимог операторами ринку харчових продуктів. Процедури валідації та верифікації за НАССР. Розроблення програм-передумов «Контроль шкідників».
  • Особливості знезараження сільськогосподарської продукції, об'єктів її зберігання та основи пест-контролю.
Організаційний внесок за участь у семінарі становить 2000 грн

Семінари проводяться на постійній основі.
 
Реєстрація за формою.
 
По закінченню семінару учасники отримають свідоцтво.

Телефони для довідок: 
(067) 352-65-10 (Ярослав Петрович Кічула – старший викладач. куратор групи);
(068) 205-00-71, (050) 648-02-05 олодимир Вікторович Куянов – завідувач кафедри переробки с/г продукції).

Куратор:

Кічула Ярослав Петрович
Кічула Ярослав Петровичстарший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукціїЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел. (044) 222-7632; (067) 352-6510