НОВИНИ ТА АНОНСИ

Вітаємо Олександра Борисовича Бутнік-Сіверського з 80-річним ювілєєм.

Вітаємо Олександра Борисовича Бутнік-Сіверського з 80-річним ювілєєм.

Колектив Інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій сердечно вітає Олександра Борисовича Бутнік-Сіверського з нагоди 80-річного ювілею – знаменної й урочистої дати, особистісного свята, усвідомлення багатовимірної відповідальності перед життям, науковою спільнотою, перед власною особистістю.

Вшановуємо Вас і схиляємося перед Вами, Олександре Борисовичу, нашим колегою, з яким ми працюємо пліч-о-пліч вже понад 35 років, як видатним вітчизняним науковцем, чиї знання, досвід і щоденні труди з організації та удосконалення вітчизняної науки в галузі економіки і права інтелектуальної власності становлять визначний власний доробок у теорію і практику формування ефективного організаційно-економічного механізму розвитку світової системи інтелектуальна власність – ‪капітал – ‪людські ресурси.

Поважаємо Вас як мудрого, досвідченого і розважливого керівника, доктора економічних наук, професора, дійсного члена Міжнародної академії екології, члена-кореспондента Академії технологічних наук України, лауреата премії імені Ярослава Мудрого, судового експерта з правом проведення експертиз, пов’язаних з охороною прав на об’єкти інтелектуальної власності, педагога, відмінника освіти України,члена професорсько-викладацького складу НУХТ.

Цінуємо за визначний інтелектуальний доробок, високе наукове сумління, креативне мислення, широту поглядів, порозуміння і провидницьке відчуття майбутнього та впливу на нього неоекономіки, надзвичайну глибину бачення інноваційних підходів і рішень, за інтелігентність, всебічну обізнаність і харизму.

Важко переоцінити Ваш доробок з питань аналізу та ефективної діяльності підприємств в умовах трансформації економіки, а також становлення цифрової економіки у сфері індустрії креативної економіки України з позиції інтелектуальної власності. Тобто у розв’язанні задач, покладених на нас часом, що нині є конче необхідними і важливими для України, і від чого, наразі, залежить майбутнє нації.

Зичимо Вам многії літа бути при козацькому здоров’ї і силі, благополуччя, життєвих гараздів, відданих друзів, достойних партнерів. Творчої наснаги, державницької мудрості і подальших успіхів у вирішенні проблем напруженого й тривожного сьогодення, вдалих здобутків у науковій та освітянській діяльності, досягнення поставлених цілей попри кризи й ризики.

Нехай Ваш талант і відповідальне ставлення до роботи як до власного вибору, неперевершена працездатність, всіляко сприяють подальшому розвитку економіки, науково-освітній діяльності в сучасній і майбутній Україні.

Многії благії літа! Мирного неба над вільною Україною!