НОВИНИ ТА АНОНСИ

Безпечність харчових продуктів – законодавчі вимоги та система НАССР

Безпечність харчових продуктів – законодавчі вимоги та система НАССР

З 16 по 22 лютого 2023р. в Інституті післядипломної освіти НУХТ відбулось онлайн-навчання спільно з PROFI CLUB  "Безпечність харчових продуктів – законодавчі вимоги та система НАССР".
Цей курс об'єднав фахівців з різних місць України, викладачів кафедр ресторанної справи, а також професіоналів харчової промисловості.
Ми вітаємо наших учасників з отриманням відповідних сертифікатів щодо підвищення кваліфікації - 30 академічних годин дистанційної та самостійної роботи – 1 кредит ECTS.
 
Цей курс включав:
  • онлайн - зустрічі по 2 години на платформі - ZOOM
  • самостійну роботу відповідно до навчального плану
  • зворотний зв'язок протягом всього навчання від сертифікованого спікера-аудитора за системою HACCP
  • підвищення власної компетентності у питаннях харчової безпеки
Бажання розвивати себе та розвивати свою країну навіть зараз робить нас непереможними!
А ми вже готуємося до наступного курсу підвищення кваліфікації внутрішніх аудиторів системи HACCP разом з Дудко Сергієм Дмитровичем – заступником директора з навчальної роботи ІПДО НУХТ та Блохіною Ганною Сергіївною – старшим викладачем кафедри економіки, обліку та фінансів ІПДО НУХТ, засновником PROFI CLUB.