НОВИНИ ТА АНОНСИ

Вітаємо Гриценко Л.П. з ювілеєм!

Вітаємо Гриценко Л.П. з ювілеєм!

Щиро дякуємо Вам, шановна ювілярко, за розділену працю в нашій освітянській місії, коли за основною частиною, власне за викладацькою роботою йде облік – годин, років, життів, присвячених надважливій справі для всіх причетних науковців і педагогів – сприянню розвитку в суспільстві усвідомленої потреби у навчанні протягом життя, постійного підвищення професійної кваліфікації, зокрема для фахівців і професіоналів харчової й переробної промисловості.

Ми пам’ятаємо, як Ви з радістю і легкістю взяли цей тягар на свої тендітні жіночі плечі, бачимо, як скрупульозно протягом майже двох десятиліть його несете без нарікань і сумнівів. Пишаємось Вами і здобутим Вами авторитетом, що спирається на особисту внутрішню дисципліну, виваженість і вміння працювати в колективі. Радіємо, що ні чарівна усмішка, ні хода, ні блиск в очах не зрадили Вас на життєвій дорозі, яка ні в кого не буває без крутих підйомів і спусків.

Зичимо Вам подальших успіхів у професійній освітянській діяльності, творчої наснаги до удосконалення й підвищення власної кваліфікації, часу, сили, енергії й інших необхідних ресурсів для щастя й справжніх життєвих гараздів. Плануйте хороше, нехай Ваші плани й мрії здійсняться! Дорога колего, залишайтесь красунею, залюбленою у далекі подорожі і піші прогулянки рідним Києвом, втаємниченою у витончений світ музики й театру, дбайливою матусею й щасливою бабусею! Многая благая літа у мирній і вільній Україні!