Цукровий Давос – 2021

Цукровий Давос – 2021

14-15 липня 2021 р. у м. Ладижин Вінницької області відбулася науково-технічна конференція «Цукровий Давос-2021», організована відділом технології цукру, цукровмісних продуктів та інгредієнтів Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України разом із Національним університетом харчових технологій, Інститутом післядипломної освіти НУХТ, Науково-практичним центром цукробурякового виробництва.
У заході взяли участь представники 18 цукрових заводів із України та Білорусії, а також фахівці провідних комерційних структур, які обговорювали нагальні проблеми цукробурякового комплексу та шляхи подолання кризової ситуації, що склалася сьогодні в галузі.
Викладачі кафедри виробництва цукру та сахаридів ІПДО НУХТ виступили з наступними доповідями: проф. Скорик К.Д. з доповіддю «Удосконалення роботи продуктового відділення цукрових заводів», завідувач кафедри доц. Штангеєв К.О. з доповіддю «Баланс теплової та електричної енергії» та ст. викладач Коротинський О.В. з доповіддю «Результати роботи цукрової галузі за сезон 2020 року та прогнози на 2021 рік».
Результатами своїх досліджень поділилися і викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування НУХТ, а також інші науковці.

Надрукувати   E-mail